top of page

Onze Waarden

Veerkracht & Creativiteit

Veerkracht en  creativiteit staan hier voor creativiteit en de  kunstvormen, (zelf)expressie, dans en beweging. Maar ook voor acceptatie, om leren gaan met wat zich aandient, aanpassingsvermogen, creëren vanuit intentie en het nu overstijgen. Het heden zien als een gevolg van het verleden, en de kracht van het creëren van de toekomst vanuit het heden, vanuit intentie. 

Gezondheid & Bewustzijn

Gezondheid en bewustzijn staan hier voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, voor het zelfhelend vermogen, zelfbewustzijn maar ook het gezamenlijke bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, gezonde voeding, natuur,  het dragen van verantwoordelijkheid voor jezelf, je eigen gedachten en daden. 

Rust & Veiligheid

Rust en veiligheid staan hier als voorwaarden voor ontspanning, om je open en kwetsbaar op te durven stellen, te delen vanuit authenticiteit, en met een open houding naar elkaar te kunnen luisteren en aanwezig te zijn voor jezelf en elkaar. 

Authenticiteit & Verbinding

Authenticiteit en verbinding  staan hier voor hetgeen je echt ten diepste bent. De verbinding met je Zelf en met elkaar. Dit is ook bewustzijn, eenheidsbegrip, energiewerk, beweging, meditatie, yoga. Het hart als de grootste energiebron in de mens, het menselijke radiostation, waar vanuit je uitzend en kunt ontvangen en echte verbinding aan kan gaan. Onvoorwaardelijke liefde voor wie en wat jij ten diepste bent, en voor de ander. 

bottom of page