top of page

Vervoer

Minibus on the Road

Eigen vervoer

De gemiddelde reistijd per auto zoals aangegeven door google maps van Utrecht naar Centre Ramet bedraagt ongeveer 7,5 uur. Het is aan te raden om via Reims te gaan, dan voorkom je dat je vast komt te staan rondom Parijs. Hiervoor stel je je navigatiesysteem eerst in op Chaource. 

 

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt is het het snelste om met de Thalys te reizen naar Parijs (Gare du Nord), en dan vanaf Parijs (Bercy) de doorgaande trein te pakken naar Nevers. De Thalys doet er ongeveer 3 uur over, de trein van Parijs naar Nevers twee uur. In Parijs ga je met de metro van Gare du Nord naar Bercy. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers wat met de trein komt kan er eventueel vervoer geregeld worden vanaf station Nevers, dit is 1 uur en 20 minuten rijden vanaf Centre Ramet. Anders kan er gebruik gemaakt worden van bus of trein richting Autun. Laat het vooral bijtijds weten als je opgehaald wilt worden.

Via deze site kan je je internationale treinreis boeken. 

Met de bus reizen naar Parijs kan ook, dit is goedkoper, maar heeft een langere reistijd. 

Liftcentrale Op en neer naar de Morvan

Ook is er een liftcentrale op Facebook voor mensen die van en naar de Morvan reizen, deze groep heet Op en neer naar de Morvan. Zie hieronder voor de knop om naar de facebook groep te gaan en een oproepje te plaatsen, of vervoer aan te bieden. Normaal gesproken is de prijs voor een enkele rit hier 50 euro. 

bottom of page